‘s Winters Binnen Vastgoed wijst ons op foute KvK-informatie

Ook eigenaren lezig gretig mee, vandaag reageerde ‘s Winters Binnen Vastgoed met een uitvoerige mail.
In onze bijdrage van 11 april jl. wezen wij op de door de Kamer van Koophandel verstrekte gegevens waaruit helder bleek dat ‘s Winters Binnen Vastgoed, een uitponder van betaalbare huurwoningen, innig samenwerkt met de erven Endstra. Volgens de KvK hadden de twee voormalige Endstra BV’s, te weten Ganico Amsterdam VIII BV en Ganico Amsterdam XI BV, op dat moment drie aandeelhouders: Nobillon Beheer, Estrada Vastgoed en Jalina Beheer. Nobillon en Estrada zijn de eigenaren van ‘s Winters Binnen. Naar nu blijkt heeft n.a.v. onze publicatie ‘s Winters Binnen de KvK erop gewezen dat Jalina Beheer geen onderdeel meer uitmaakt van bovengenoemde Ganico BV’s. De KvK heeft hierop haar gegevens in haar bestanden gewijzigd. In de door ‘s Winters Binnen aan ons gestuurde mail zit ook een brief van Boekel de Neree notaris JCR van Reedt Dortland die op 5 mei jl. verklaart dat op 16 april 2004 Nobillon en Estrada de BV’s van Heerfur (thans Jalina BV) hebben overgenomen en daardoor het volledige eigendom hebben gekregen. Heerfur/Jalina (lees: erven Endstra) heeft sinds april 2004 dan ook niets meer met de opvolgers te maken. ‘s Winters Binnen heeft de twee Ganico BV’s overgenomen inclusief het vastgoed wat in die BV’s zat.

Andere kopers van Ganico BV’s (Endstra had er tientallen, allemaal met een ander nummertje) waren de Nedstede Groep BV van Michael van der Kuit(Ganico Amsterdam II B.V. werd Nedstede Monumenten II B.V.), Libra International (Ganico Amsterdam IV B.V. werd Libra International II BV) en een aantal Ganico BV’s zijn verhuisd naar het kantoor van makelaar PS Ter Borgh.
Deze Ter Borgh was overigens directeur van Libra International en heeft ook nog wat onroerend goed op naam met de directeuren van ‘s Winters Binnen. Duidelijk allemaal?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload