Volkskrant

Dat de media soms een beetje traag en lui zijn is algemeen bekend. Neem nu die kwestie van het Bos en Lommerplein. Aannemer Hillen & Roosen bouwt een gigantisch complex maar voert niet uit volgens de bouwtekeningen en vergeet het beton goed te bewapenen. De Bouw en Woningtoezicht heeft niets door en nu staat het hele complex leeg. In een eerdere SPOK blog op 20 februari 2006 wezen we al op de discutabele rol van de BWT in dit stadsdeel, de VROM inspectie had namelijk al in 2003 geconcludeerd dat die afdeling haar werk ondermaats uitvoert. Dat schreven we destijds hier.
Vandaag komt De Volkskrant met hetzelfde VROM rapport op de proppen in een artikel. Nieuws?

2 Reacties op Volkskrant

  1. Hé Boys, duik is in jullie archief, De Firma Hillen en Roosen stond vroeger bekend als de firma Halen en Roven en heeft zich al ten tijde van de sloop van de Nieuwmarkt en ook later schuldig gemaakt aan allerlei duistere praktijken. Trouwens, bij de oplevering van de appartementen op het Bos en Lommerplein waren er al heel veel problemen en het heeft maanden geduurd voordat die verholpen waren.

  2. Hé Boys, duik is in jullie archief, De Firma Hillen en Roosen stond vroeger bekend als de firma Halen en Roven en heeft zich al ten tijde van de sloop van de Nieuwmarkt en ook later schuldig gemaakt aan allerlei duistere praktijken. Trouwens, bij de oplevering van de appartementen op het Bos en Lommerplein waren er al heel veel problemen en het heeft maanden geduurd voordat die verholpen waren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload