Van Bruggen: Lange Leidse 35 verkocht

Konden we gisteren redelijk recent nieuws brengen over de transactie van de Spuistraat panden van Maeyveld aan Michael van Bruggen, vandaag kwamen we hem weer tegen in een leveringsakte van 31 januari 2007, gisteren dus. Het al sinds 2001 gekraakte pand Lange Leidsedwarsstraat 35 had voor de krakers kwamen dertig (30!) jaar leeg gestaan. In 2005 koopt de Amsterdamse Jockeyclub BV de panden van het complex op. De directeuren waren op dat moment David Beesemer en Michael van Bruggen.

Als in april 2006 de naam van Beesemer verschijnt op de verdachtenlijst van de groep Holleeder trekt hij zich terug uit de Jockeyclub. Harry Woei-Gin Tseng neemt zijn plaats over in de directie.

In december 2006 werd de Lange Leidse door de Amsterdamse Jockeyclub verkocht aan door Hoofdstad Vastgoed BV later nog te benoemen meesters. Namens Hoofdstad Vastgoed handelde de heer Michel de Bruin, bekend van een knokploeg op de Lindengracht. Deze ‘meesters’ zijn dus sinds gisteren bekend. Het pand is nu geleverd aan de nieuwe eigenaren, August Michiel Krings van Elsrijk Invest BV en mevrouw Sharon Erica Cohen. Zij hebben € 675.000 voor dit pand neergelegd.

De bouwvergunning die nog door de Jockeyclub BV was aangevraagd is geweigerd door het stadsdeel, of Krings en Cohen andere plannen hebben is vooralsnog onduidelijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload