Beesemer weet niets van wapens

Bonafide?

David Beesemer berichtte gisteren op AT-5 -waar hij te zien was in zijn woonkamer terwijl hij aandachtig het Parool aan het lezen was- dat hij he-le-maal niets wist van de verhuurder die zijn woninkje aan de Henkenshage 2F in Buitenveldert verhuurde.

Beesemer wist wel dat het ging om een bureau met een vergunning van de gemeente. Een vergunning voor een bureau betekent echter nog niet dat ze bonafide zijn, neem nu Direct Wonen die regelmatig wordt genoemd door boze huurders. En laatst noch € 14.433,70 woekerhuur aan een huurder moest terugbetalen. Direct Wonen heeft ook gewoon een vergunning.

Ook de World Wide Rentals van Beesemers woninkje vraagt geen malse prijzen. Bij zulke gruwelijke prijzen voor de aangeboden huurwoningen hoort vast ook een enorme commissie. En als die commissie nou telkens een maand huur is en de tijdelijke bewoners blijven maar kort dan vang je dus heel vaak zo’n “maandje” bemiddelingskosten. En zal dat best verdienen.

Beesemer weet natuurlijk ook niet dat het winkelje van World Wide Rentals aan de Maasstraat 105 huis eigendom is van Prosperity Developers B.V. aan de Johan Huizingalaan 124 te Amsterdam. Prosperity wordt gerund door Jorgen Bakker en George van der Vlugt – samen ook wel bekend als Capital Investments. Ook wel bekend bij het Stadsdeel Centrum vanwege een lopend BIBOB-onderzoek.

Dus ja, wat is hier bonafide?

We kunnen wel roepen dat bona-fide verhuur eigenlijk een vast huurcontract volgens de wet zou behoren te zijn. Nou ja, gewoon verhuur aan mensen die blijven in een buurt en niet de ene na de andere vage ex-pat, waar de buurtbewoners van gruwen. Maar ja dan kunnen we net zo goed vaststellen dat er bij Beseemer aan de Apollolaan er ook geen cameratoezicht is terwijl daar wel de meeste moorden gepleegd worden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload