Verkrotting op Westermarkt


Tsja, we zoeken het niet op maar de kliek van Watze de Vries – Everything BV – St. Historical Akropolis blijven we maar tegenkomen in de stad, en dan in hun stijl niet op positieve wijze. Op ons vorige stukje waarin deze types voorbij kwamen werd een reactie door iemand geschreven waarin werd vermeld dat De Vries aannemer Everything BV had overgenomen. Dat verklaart natuurlijk het een en ander.

Gisteren zagen we ineens een protestbord hangen op de Westermarkt. De buurman van de al jarenlang durende verkrotting van Westermarkt 3 heeft aan zijn gevel een bord bevestigd waarin hij tot actie oproept tegen de verdere verwaarlozing van dat pand.

Hallo, gemeente? Iemand thuis? Bouw en Woningtoezicht? Monumentenzorg?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload