David Kellerman schaamde zich wel dood.

De 41 jarige topman van een van de grootste amerikaanse rommelbanken Freddie Mac lijkt zelfmoord te hebben gepleegd. Malversaties in het vastgoed blijven in de regel onbestraft, maar onlangs zagen we dat zelfs schuldbekentenissen nep kunnen zijn zoals bij een zogenaamde volkshuisvester als nieuw Aedes voorzitter Marc Calon, die zichzelf in deze tijden een loonsverhogende loonsverlaging gaf. Voor Kellerman eindigde het leven aan het eind van een touw in zijn starterswoning van om en na bij de 900.000 dollar, zoals ABC fijntjes weet te melden.

2 Reacties op David Kellerman schaamde zich wel dood.

  1. en als er vervolgd wordt dan pimpt men het nieuws zo op dat het telkens weer lijkt of er opnieuw vervolgd wordt: dit is al het zoveelste bericht over mollenkamp, zonder dat er nieuws gebracht wordt. nog maar zien of men echt iets weet te vinde aan het eind van de rit. strax zegt de rechter: “tja het salaris, het pensioen en de bonus mag u houden, maar die tank benzine moet u terug betalen…”

  2. en als er vervolgd wordt dan pimpt men het nieuws zo op dat het telkens weer lijkt of er opnieuw vervolgd wordt: dit is al het zoveelste bericht over mollenkamp, zonder dat er nieuws gebracht wordt. nog maar zien of men echt iets weet te vinde aan het eind van de rit. strax zegt de rechter: “tja het salaris, het pensioen en de bonus mag u houden, maar die tank benzine moet u terug betalen…”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>