Bedankt!

Hoewel we niet eens actief aan het bedelen zijn voor donaties, ontvingen we de laatste weken een paar aardige bijdrages zodat we ons uitzoekwerk kunnen blijven continueren. Iemand stortte € 55 op onze rekening, een ander nog eens € 20. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen! Hartelijk dank!!

Op dit moment zijn we ook verwikkeld in een bodemprocedure die Sasson (zie De Sasson connectie) tegen ons heeft aangespannen. In eerste aanleg hebben we gewonnen, Sasson legt zich er niet bij neer. Zo’n juridische grap kost natuurlijk ook weer wat centjes, dus als u nog over een potje geld beschikt, en nog geen goed doel weet….

Wordt “Vriend van het SPOK” en maak € 20 per jaar over op giro 111441 tnv SPOK te Amsterdam. Maar een éénmalige gift wordt natuurlijk ook zeer gewaardeerd!!

Een reactie op Bedankt!

  1. hoi, gisteren was ik in de buurt van hambacherforst.blogsport.de en zag dat a. deze natuurbeschermers meer steun nodig hebben en
    b. dat er 12 lege dorpen in die buurt zijn, die door honderden wellixcht duizenden bewoners opgeknapt kunnen worden. Voorwaarde is wel dat het in een grote groep gebeurt om de beveiligers van RWE op afstand te houden.
    Meer info via bovenstaande link! groet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>