Huisbazenpartij annex fraudeur doet mee aan GR 2014

De onverbeterlijke fraudeur en profiteur annex huisjesmelker Hans Bremer doet opnieuw een poging de Amsterdamse politiek binnen te treden. In 2008 wilde veroordeeld fraudeur nog meedoen met de Waterschapsverkiezingen maar een blog van het SPOK gooide toen teveel roet in het eten. Die negatieve aandacht, oa in Het Parool die onze blog overnam, werd Bremer, samen met compagnon huisjesmelker Wiljo van Bennekum iets teveel. Van hun partij is toen nooit meer iets vernomen.

Maar Hans Bremer en Van Bennekum zijn weer terug, nu doet deze vastgoedpartij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in Amsterdam onder de naam Partij Voor Vrije Amsterdammers (PVVA), lijst 18. En laat het helder zijn: het zal hen enkel en alleen om de riante vergoedingen gaan. Deze ‘politieke’ partij heeft niet eens een website, ze doen dus geen enkele moeite hun partijprogram ui te venten. Of heeft Bremer cs helemaal geen program?

 

Een reactie op Huisbazenpartij annex fraudeur doet mee aan GR 2014

  1. Zoals Bremer eerder meeliftte met het succes van de SP (Socialistische Waterschapspartij) deed Bremer dit jaar mee met de gemeenteraadsverkiezingen onder de naam PVVA, een duidelijke link naar Wilders PVV. Puur en alleen op het gebruik van deze naam is hij in de bestuurscommissie van Zuid Oost en Amsterdam Noord verkozen. In Zuid Oost blijft de zetel leeg, in Noord zal fraudeur Bremer de zetel innemen. Wanneer verhuist hij naar Noord?
    Lees ook:
    Zetel PVVA in Zuidoost blijft voorlopig leeg
    en Het Parool: Ergernis over spookpolitici in Zuidoost

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload