VVD raadslid Oud-Zuid besmeurd

woutertje
Gisteren meldde verschillende media dat de Werkgroep Betaalbaar Wonen uit Amsterdam een verfactie heeft gehouden bij makelaarskantoor Makelaar.com vanwege de verkoop van appartementen in de Bakkerpanden in Oud-Zuid. De werkgroep vindt het niet te verkroppen dat de sociale huurwoningen nu alsnog worden verkocht, niet meer door projectontwikkelaar Bakker maar door de o, zo keurige corporatie de AWV. Makelaar.com verkoopt de woningen in opdracht van de AWV voor prijzen varierend van 2,3 ton tot 6,9 ton! Waar een woningbouwvereniging al niet goed voor is!

Volgens het persbericht van de werkgroep wordt een onmiddelijke terugtrekking geeist van de makelaar uit dit project. Maar wie zit er eigenlijk achter het anonieme Makelaar.com?

Het blijkt een bekende te zijn uit de dorpspolitiek van Oud-Zuid; de eigenaar van dit makelaarskantoor is de fractievoorzitter van de VVD Oud-Zuid, de heer Wouter Slettenhaar.

Woutertje, ook directeur van Slettenhaar NVM Makelaars Amstelveen-Amsterdam B.V mag zich in de commissie Verkeer af en toe uitlaten over wat parkeerprobleempjes in de buurt. Zijn broer Paul Slettenhaar zit ook in de raad en doet de commissie wonen, juist daar waar de besluitvorming over de Bakkerpanden vorm heeft gekregen. Van je familie moet je het hebben.
Het hoofdbedrijf van Wouter, Slettenhaar Makelaars BV, valt onder een engelse ltd, de Richland Europe Ltd. Kan Wouter even uitleggen waarom dit zo schimmig moet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload