Oud geld in nieuwe zakken

leegstonden en nog slechts geschikt zouden zijn voor uitponding. Schetst onze verbazing dat voor dit priegelwerk de familie Caransa te interesseren was. De oude Maup Caransa heeft na zijn pensionering in pak-hem-beet 2000 heel wat geld overgehouden, en zoons Maurits Sally Caransa en Salomon Caransa stappen nu met dat geld van pa in de uitponders jungle, ook wel bekend als de achtertuin van de vastgoedmaffia.

Een koopprijs van 3.2 miljoen euro werd er neergeteld door Pamsinvest B.V.(kvk-nr:30150728) (Pam=Pamela=vrouw van Salomon) waar Salomon Caransa inzit. Het geld werd geleverd in de vorm van een hypotheek van 4.5 miljoen euro door M.Caransa B.V.(kvk-nr:33075545) waar naast Salomon ook Maurits Sally Caransa inzit. Rare investering. Of…is dan zo’n investering als op het Mediapark Crailo te Hilversum wel representatief? Hier treden op Maurits Sally Caransa en Salomon Caransa onder hun respectievelijke bedrijven Masaca Holding B.V. en Saloca Holding B.V. als geldschieters bij de aankoop van Naarderweg 16 door Ferry Prud’homme de Lodder en Leen Bosnie. Eh…

Voor Ferdinand Victor Emanuel Prud’Homme de Lodder zie: iets met endstra en iets met krotten
Voor Leendert Harry Bosnie zie: iets met hitmen, XTC, Holleeder, Endstra, 1 , 2 , 3 , 4 , 5

En trek uw eigen conclusies over deze beide zakelijk bekenden van wijlen Willem Endstra. Vroeger waren mensen als Ome Jaap Kronenberg en Maup Caransa ten slotte ook niet vies van bijvoorbeeld Maurits de Vries aka Zwarte Joop. Je zou er bijna nostalgisch van worden.

Nog maar wat nostalgie dan: zo klonk Maup Caransa bij vrijlating na zijn kidnapping in 1977: Audio.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload