Socialistische Waterschapsvereniging is vijand van de huurders (sic)

Spok stemwijzer? Stemadvies voor de waterschapsverkiezingen? Normaal gesproken zou je ons niet bezig zien met de verkiezingen voor de waterschappen. We begrijpen namelijk maar weinig van het kieskompas(pdf). Het is dat Hans Bremer, een bekend vastgoed speculant uit Amsterdam met de vorige verkiezingen fraudeerde dat onze interesse gewekt werd. Ook dit jaar is hij weer van de partij: Lijst 10 “Eigen Woning en Water!” Maar dat Bremer gewoon weer meedoet is niet eens het vreemdste dit jaar. Van de Socialistische Waterschapsvereniging snappen we namelijk echt helemaal niets.

Kandidaat 1 van lijst 1. W.H.J. van Bennekum uit Amsterdam. Wiljo van Bennekum is lijsttrekker van de Socialistische Waterschapsvereniging. Op hun website is te lezen “De Socialistische waterschapsvereniging komt op voor alle huurders. Huurders dienen niet de lasten van huiseigenaren te betalen. […] Wij zijn ondersteund door leden van de Woonbond en huurdersverenigingen.” Nou nou, in gedachte zie je de rode vlag al wapperen. Alleen Wiljo van Bennekum is voor zover ons bekend helemaal geen huurdersvriend. Wiljo heeft het regelmatig flink aan de stok met huurders … zijn eigen huurders. Huh? Ja, Wiljo is een huisbaas!

Maar om het verhaal helemaal compleet te maken: Wiljo van Bennekum voert samen met Hans Bremer (van de tegenpartij dus) de directie over de Orteliusgroep (Ortelius Vastgoed B.V. , Fandango Holding B.V.) Het moge duidelijk zijn, wij raden huurders aan om maar iets anders te gaan stemmen dan de “Socialistische” Waterschapsvereniging of Eigen Woning en Water!

U P D A T E : Nog een uitsmijter dan: Fraudeur Bremer was van december 2005 tot juli 2008 zelf de voorzitter van de aan de grondslag van de Socialistische Waterschapsvereniging ten grondslag liggende Partij voor de Amsterdammers. Kijk maar in het KvK-uittreksel en de advertentie.(pdf)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha Captcha Reload